joi, 17 aprilie 2008

identitate nationala

Romania prima la furtul de identitate ? http://www.newz.ro/stiri/romania-prima-la-furtul-de-identitate_n61846.html Poate fi un sindrom al faptului ca nu si-a gasit inca adevarata identitate? Eu cred ca da.

Sistem cadru

Una din ideiile tentante ar fi de a crea un sistem cadru si nu un model care sugereaza o solutie. Poate ca cele doua pot fi imbinate. Sistem cadru plus exemplu de solutie posibila. Sistemul cadru este ideal pentru ca lasa posibilitatea alegerii, formularii de optiuni etc. Dar cum ar putea sa se numeasca: sistem cadru pentru realizarea rolului de tara, SC pentru brand de tara, SC pentru reintegrare sistemica, SC pentru ....brainstorming in curs : ))

Romania a fabulous spirit

Am vazut o emisiune despre brandul de tara la TVR2. Intersesanta emisiunea si cativa oameni foarte interesanti. In ce priveste fabulous spirit este jenant ca s-a cheltuit pe o idee si nu exista nici macar un site pe tema asta, adica 60 EUR. Sau poate exista dar daca nu e pe prima pagina la google la aceste cuvinte cheie nici nu ma intereseaza. Dar ce zic site, nu exista nici macar un blog, un cont de twiter, ceva... a fabulous spirit este o umbrela destul de larga dar IMHO ar fi necesar sa includa si ideea Romania - originis of Veda, Romania originile Vedei http://www.dacia.org/history/The_Conquest_of_India_by_the_Carpatho.html . In aceste conditii eu sustin fara rezerva acest brand http://add-marketing.com/romanians.html